Satijnlint wit

Satijnlint wit is een van de meest gebruikte satijnlinten om mooie strikken mee te maken. Dit komt omdat satijnlint wit eigenlijk met alle kleuren cadeaupapier gecombineerd kan worden. U kunt met het witte satijnlint eenvoudig mooie strikken maken voor op uw cadeautjes. Het lint laat zich eenvoudig strikken en verwerken tot een mooie strik.

Het witte satijnlint is leverbaar in diverse breedtes. De meeste bestelde breedtes zijn 10 mm, 15 mm en 25 mm. Daarbij wordt het 10 mm satijnlint vaak gebruikt voor kleinere cadeautjes en de 25 mm voor de grotere cadeautjes. Afhankelijk van de grootte van de cadeautjes kunt u meerdere gewenste breedtes satijnlint bestellen.

Het satijnlint wit is zowel in single face als double face satijnlint bij ons te bestellen. Het single face satijnlint is met warmte gesneden en het double face satijnlint is geweven afgewerkt. Verbruikt u veel lint en wilt u op kosten besparen kunt u het beste het gesneden satijnlint in de kleur wit nemen. Dit is prijstechnisch een zeer interessant cadeaulint dat wij veel verkopen in verschillende branches.

Satijnlint wit bestellen

U kunt het satijnlint wit eenvoudig bestellen in onze webshop. De rollen satijnlint zijn te bestellen in diverse breedtes zodat u voor kleine en grote cadeautjes een mooie witte strik kunt maken.

Bestel satijnlint wit in verschillende breedtes in onze webshop >>

Satijnlint wit | Bestel satijnlint wit in verschillende breedtes!

Satijnlint wit | Bestel satijnlint wit in verschillende breedtes!