Satijnlint kleuren

Satijnlint is een basislint dat veel gebruikt wordt om mooie strikken mee te maken voor op cadeautjes. Het satijnlint is dan ook in vele kleuren leverbaar. De satijnlint kleuren die wij standaard leveren zijn leverbaar in diverse breedtes leverbaar.

Het satijnlint wordt vaak gebruikt bij het inpakken van cadeautjes met inpakpapier. U kunt eenvoudig de gewenste kleur satijnlint bij het inpakpapier uitkiezen. Veel klanten kiezen voor een ton sur ton satijnlint dat past bij het inpakpapier. Werkt u met wit of zwart inpakpapier kunt u eigenlijk alle kleuren satijnlint gebruiken.

Zoekt u een kleur die niet standaard bij ons in de collectie zit dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken met meerdere leveranciers welke ook andere kleuren kunnen produceren. U dient hierbij alleen rekening te houden met een minimale afname van het satijnlint in de gewenste kleur.

Satijnlint kleuren bestellen

Het satijnlint in vele kleuren is eenvoudig te bestellen in onze webshop. U kunt de satijnlint kleuren bestellen in diverse breedtes die passen bij de cadeautjes die u moet inpakken.

Bestel nu satijnlint kleuren in verschillende breedtes in onze webshop >>

Satijnlint kleuren | Bestel vele kleuren satijnlint!

Satijnlint kleuren | Bestel vele kleuren satijnlint!

Geef een reactie