Satijnlint groothandel

Decoma is de satijnlint groothandel in Nederland. Wij hebben vele soorten satijnlint in onze collectie welke in vele kleuren en breedtes leverbaar zijn. Wij zijn een satijnlint groothandel maar dit betekent niet dat u bij ons hele grote afnames hoeft te doen. U kunt de rollen satijnlint bij ons per stuk bestellen.

De rollen satijnlint kunt bij ons bestellen in vele breedtes. Of u nu kleine strikjes moet maken of hele grote strikken voor bijvoorbeeld een autoversiering. Bij ons kunt u het satijnlint eenvoudig in de gewenste breedtes bestellen in onze webshop.

Omdat wij een satijnlint groothandel zijn kunnen wij de rollen satijnlint snel leveren. Ook voor grote aantallen satijnlint kunt u bij ons terecht. Metrages van 100.000 meter of meer zijn bij ons geen probleem. U dient hierbij alleen rekening te houden met een levertijd.

Het is tevens mogelijk het satijnlint te laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Het bedrukken van satijnlint kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Daarbij kunnen wij het satijnlint leveren binnen ongeveer één week.

Satijnlint groothandel bestellen

U kunt het satijnlint eenvoudig bestellen bij dé satijnlint groothandel in Nederland! Het satijnlint is te bestellen in vele kleuren en breedtes in onze webshop. Heeft u grote aantallen satijnlint nodig? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor de aantrekkelijke prijzen.

Bestel satijnlint in vele kleuren en breedtes in onze webshop >>

Satijnlint groothandel | Bestel in vele kleuren en breedtes!

Satijnlint groothandel | Bestel in vele kleuren en breedtes!

Geef een reactie