Satijnlint breedtes

Satijnlint is standaard verkrijgbaar in vele breedtes. Omdat het satijnlint een veel gebruikt basislint is voor het maken van mooi strikken is het lint daardoor ook leverbaar in vele breedtes. De satijnlint breedtes gaan van heel smal, bijvoorbeeld 3 mm, tot heel breed op rollen van zelfs 15 cm breed.

Omdat het satijnlint in vele breedtes leverbaar is, is het satijnlint geschikt voor vele branches. Winkels die veel met cadeautjes werken zullen veelal voor de breedtes 10, 15 en 25 mm kiezen omdat hiermee vaak mooie strikken gemaakt kunnen worden in relatie tot de grootte van het cadeautje.

Maar ook de brede strikken voor bijvoorbeeld rouw- en graflinten kunt u bij ons bestellen. Deze brede satijn linten zijn voorzien van een soort stijfsel waardoor de strik een mooie vorm krijgt als deze gestrikt is. Hiervoor kunt u de breedtes 70, 100 en 150 mm gebruiken voor het maken van mooie grote strikken.

Satijnlint in verschillende breedtes bestellen

Het satijnlint is eenvoudig in verschillende breedtes te bestellen in onze webshop. De verschillende breedtes satijnlint zijn leverbaar in vele kleuren. Heeft u een speciale kleur satijnlint nodig dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. In principe zijn alle kleuren van de regenboog leverbaar mits u voldoet aan de minimale aantallen.

Bestel nu satijnlint in verschillende breedtes >>

Satijnlint breedtes | Bestel nu satijnlint in vele breedtes!

Satijnlint breedtes | Bestel nu satijnlint in vele breedtes!

Geef een reactie