Satijnlint 70 mm

Satijnlint 70 mm wordt veelal gebruikt voor het maken van mooie grote strikken. Bedrijven die grote cadeaus inpakken gebruiken vaak het 70 mm satijnlint. Het satijnlint 70 mm laat zich eenvoudig verwerken tot een mooie strik en heeft een luxe zijdeglans. Doordat het satijnlint in deze breedte is voorzien van een soort stijfsel valt de strik niet plat op het cadeautje en krijgt u een mooie volle strik.

Het satijnlint in de breedte 70 mm is in vele kleuren te bestellen. Wij werken samen met verschillende leveranciers en kunnen vrijwel altijd de gewenste kleur voor u leveren. Heeft u grote aantallen nodig of een speciale kleur dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen zelfs het satijnlint laten inkleuren op basis van de gewenste pms kleur. U dient dat wel rekening te houden met een grote minimale afname.

Het satijnlint in de breedte 70 mm wordt ook veel in de bloemistenbranche gebruikt voor het maken van rouw- en graflinten. Het satijnlint 70 mm is eenvoudig te bedrukken met de standaard folieprinters. De kern van de rol past op vrijwel alle lintenprinters.

Satijnlint 70 mm bestellen

U kunt het satijnlint 70 mm in vele kleuren eenvoudig bestellen in onze webshop. De rollen satijnlint zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Bestel satijnlint 70 mm in vele kleuren in onze webshop!

Satijnlint 70 mm | Bestel in vele kleuren!

Satijnlint 70 mm | Bestel in vele kleuren!