Satijnlint 40 mm

Satijnlint 40 mm wordt veel gebruikt door bedrijven die met grotere cadeaus werken. Het satijnlint 38 mm is geschikt voor het maken van mooie grote strikken. Ondanks de breedte van het satijnlint laat deze breedte zich makkelijk verwerken tot een mooie strik.

Het satijnlint in de breedte 38 mm is leverbaar in vele kleuren. Bent u op zoek naar een speciale kleur of wilt u een kleur laten maken dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken samen met diverse leveranciers in binnen- en buitenland dus kunnen vrijwel altijd de kleur leveren die u wenst. U dient bij speciale kleuren wel rekening te houden met minimale afname en extra levertijd.

Het satijnlint 40 mm wordt in de gesneden single face kwaliteit geleverd op rollen van 100 meter. Wilt u double face satijnlint 40 mm dan zit het lint op rollen van 25 meter.

Satijnlint 38 mm bestellen

Het satijnlint 38 mm kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt hierbij een keuze maken uit de verschillende kleuren. De kleuren in de breedte 38 mm zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Bestel nu satijnlint 40 mm in diverse kleuren in onze webshop >>

Satijnlint 40 mm | Bestel in vele kleuren!

Satijnlint 40 mm | Bestel in vele kleuren!

Geef een reactie