Satijnlint 25 mm

Satijnlint 25 mm wordt veel gebruikt voor het maken van wat grotere strikken voor op cadeautjes. Veel bedrijven die met grotere ingepakte cadeaus werken kiezen voor het satijnlint in de breedte 25 mm. Het satijnlint 25 mm is een soepel lint dat zich makkelijk laat verwerken tot mooie strikken.

Het satijnlint in de breedte 25 mm is in vele kleuren te bestellen in onze webshop. Omdat wij met meerdere leveranciers samenwerken is er altijd wel een kleur satijnlint die voldoet aan uw wensen en eisen. Wij kunnen zelfs satijnlint voor u laten inkleuren op basis van de gewenste pms kleur. U dient hierbij wel rekening te houden met een minimale afname. Wilt u meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het satijnlint 25 mm wordt standaard geleverd op rollen van 100 meter bij het gesneden single face satijnlint. Het double face satijnlint wordt geleverd op rollen van 25 meter. Heeft u grotere rollen satijnlint nodig dan kunnen wij deze op verzoek ook laten produceren.

Satijnlint 25 mm bestellen

Het satijnlint 25 mm kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt hierbij kiezen uit de vele standaard kleuren. Over het algemeen zijn de rollen satijnlint 25 mm voorradig. Mocht u er zeker van willen zijn kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bestel nu satijnlint 25 mm in onze webshop >>

Satijnlint 25 mm | Bestel nu in vele kleuren!

Satijnlint 25 mm | Bestel nu in vele kleuren!

Geef een reactie