Satijnlint 150 mm

Satijnlint 150 mm wordt veel gebruikt voor het doorknippen van een lint bij een opening. Het satijnlint heeft een luxe uitstraling en laat zich eenvoudig door knippen. Het satijnlint in deze breedte kunt u ook gebruiken voor het maken van extra grote strikken. Ondanks dat het lint erg breed is, laat het lint zich nog eenvoudig strikken en kunt u een mooie strik maken.

Het satijnlint 150 mm is leverbaar in vele kleuren. Doordat wij vele kleuren beschikbaar hebben is er altijd wel een kleur die past bij uw wensen en eisen. Is een kleur niet beschikbaar of wilt u een kleur laten maken dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij hebben vele contacten met fabrikanten en kunnen vrijwel altijd de gewenste kleur leveren.

Het satijnlint 150 mm wordt geleverd op rollen van 25 meter. Het lint is strak geweven en heeft een mooie luxe uitstraling.

Satijnlint 150 mm bestellen

U kunt het satijnlint 150 mm eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt hierbij een keuze maken uit de vele kleuren en deze selecteren en in uw winkelmandje te plaatsen. Voor grote aantallen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers voor de aantrekkelijke kortingen.

Bestel nu satijnlint 150 mm in vele kleuren in onze webshop!

Satijnlint 150 mm  | Bestel in vele kleuren!

Satijnlint 150 mm | Bestel in vele kleuren!

Geef een reactie