Satijnlint 15 mm

Satijnlint 15 mm is een van de meeste gebruikte basislinten voor het maken van mooie strikken voor op cadeautjes. Het satijnlint in de breedte is geschikt voor zowel kleine en grotere cadeautjes. Het satijnlint in deze breedte laat zich makkelijk verwerken tot een mooie strik.

U kunt het satijnlint 15 mm bij ons bestellen in vele kleuren. Er zit dus altijd wel een kleur satijnlint bij die voldoet aan uw wensen en eisen. Indien u een speciale kleur satijnlint zoekt in de breedte 15 mm kunt u het beste even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken met verschillende fabrikanten samen welke vele kleuren satijnlint 15 mm kunnen leveren.

Het satijnlint 15 mm wordt op rollen geleverd en zit bij het gesneden satijnlint standaard op rollen van 100 meter. Het double face satijnlint wordt geleverd op rollen van 25 meter. Indien u grotere rollen wenst kan dit in overleg ook. U dient hierbij wel rekening te houden met een minimale afname satijnlint.

Satijnlint 15 mm bestellen

Het satijnlint 15 mm kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt hierbij een keuze maken uit vele kleuren die passen bij uw wensen en eisen. De rollen satijnlint zijn veelal uit voorraad leverbaar. Wilt u er zeker van zijn de rollen satijnlint 15 mm snel in huis te hebben, neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Ook bij grote aantallen rollen satijnlint kunt u contact opnemen voor de speciale prijzen die wij hiervoor hanteren.

Bestel satijnlint 15 mm in verschillende kleuren in onze webshop >>

Satijnlint 15 mm | Bestel in vele kleuren!

Satijnlint 15 mm | Bestel in vele kleuren!

Geef een reactie