Satijnlint 100 mm

Satijnlint 100 mm is geschikt voor het maken van mooie grote strikken die vaak op auto’s gebruikt worden of bij het versieren van een feestzaal. Het brede satijnlint 100 mm laat zich eenvoudig verwerken tot een mooie strik. Het satijnlint 100 mm heeft een mooie glans voor een luxe uitstraling.

Het satijnlint in de breedte 100 mm is leverbaar in vele kleuren. U kunt dus altijd wel een kleur satijnlint vinden die past bij uw wensen en eisen. Als u een speciale kleur zoekt kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Doordat wij samenwerken met verschillende fabrikanten kunnen wij vele kleuren satijnlint 100 mm leveren.

Het satijnlint in de breedte 100 mm wordt geleverd op rollen van 25 meter. De flens van de rollen kunnen eraf zodat dit satijnlint ook gebruikt kan worden voor het bedrukken. Het lint is strak geweven dus uitermate geschikt voor het bedrukken met de meest gangbare lintenprinters.

Satijnlint 100 mm bestellen

Het satijnlint 100 mm kunt u eenvoudig bestellen in verschillende kleuren in onze webshop. Het satijnlint 100 mm is over het algemeen uit voorraad leverbaar. Wilt u de rollen snel in huis hebben neem dan even contact met ons op.

Bestel satijnlint 100 mm in onze webshop in vele kleuren!

Satijnlint 100 | Bestel in vele kleuren!

Satijnlint 100 | Bestel in vele kleuren!

Geef een reactie