Satijnlint 10 mm

Satijnlint 10 mm is een mooi basislint voor het maken van kleine strikken voor op cadeautjes. De breedte 10 mm wordt veel gebruikt door bedrijven die kleine cadeautjes inpakken en hierop een leuke satijnen strik willen. Doordat het satijnlint 10 mm zich eenvoudig laat verwerken kunt u in een handomdraai mooie strikken maken.

Het satijnlint 10 mm is leverbaar in vele kleuren en wordt geleverd op verschillende lengtes op rol. Het gesneden satijnlint zit standaard op 100 meter rollen. Het double face satijnlint wordt geleverd op rollen van 25 meter. Als u veel kleine strikken maakt dan is de breedte 10 mm een ideale breedte om mee te werken.

Satijnlint 10 mm bestellen

Het satijnlint 10 mm kunt u bestellen in onze webshop. U kunt een keuzen maken uit de vele kleuren die passen bij uw wensen en eisen. U kunt daarna de rollen satijnlint 10 mm eenvoudig in het winkelmandje plaatsen. Heeft u de rollen satijnlint 10 mm snel nodig? Neem dan even contact op met onze medewerkers. Zij kunnen de actuele voorraad voor u bekijken. Daarnaar kunt u bij grote aantallen rollen satijnlint ook contact opnemen voor onze speciale prijzen.

Satijnlint 10 mm

Satijnlint 10 mm
Satijnlint 10 mm | Bestel nu in vele kleuren!

Geef een reactie