Bedrukt satijnlint

Bedrukt satijnlint wordt steeds vaker gebruikt om lint voor het maken van mooie strikken te personaliseren. Het bedrukte satijnlint is te bedrukken met een tekst, maar ook met een bedrijfsnaam en/of logo. Met een bedrukt satijnlint kunt u de linten een persoonlijk tintje geven.

Het satijnlint dat wij bedrukken is het gesneden single face satijnlint en het double face satijnlint. Het single face satijnlint kan bedrukt worden met een foliedruk. Dit kan een matte opdruk zijn, maar ook metallic kleuren horen hierbij tot de mogelijkheden. U kunt bij het gesneden satijnlint dus ook kiezen voor een goud of zilver opdruk.

Het double face satijnlint kunnen wij bedrukken met maximaal 4 drukkleuren. U kunt hierbij kiezen voor bedrukking in een bepaalde pms kleur. Zo kunt u de kleuren van uw huisstijl op het lint laten bedrukken.

Bedrukt satijnlint kleuren en breedtes

Het bedrukte satijnlint is leverbaar in vele lintkleuren. In totaal zijn er ongeveer 50 lintkleuren waaruit u kunt kiezen bij het bedrukken van het lint.

Het bedrukte lint is leverbaar in diverse breedtes. Of u nu een smal cadeaulint wenst van 10 mm of een breed satijnlint van 5 cm breed, dit is allemaal mogelijk bij het bedrukken van het satijnlint.

Bedrukt satijnlint bestellen

U kunt bedrukt satijnlint eenvoudig bestellen in onze webshop.

Hieronder een overzicht van een aantal klanten die reeds satijnlint bij ons hebben laten bedrukken.

Bedrukt satijnlint | Bestel gepersonaliseerd lint in vele kleuren!

Bedrukt satijnlint | Bestel gepersonaliseerd lint in vele kleuren!

Geef een reactie